‘De beste content leveren, dat is mijn passie’

Ervoor zorgen dat alles klopt en de boodschap duidelijk maken aan de hand van de juiste content, binnen budget en deadlines. Dat is voor mij het ultieme doel. Beeldmateriaal, zoals foto’s, illustraties en videomateriaal, kan samen met pakkende tekst een boodschap overbrengen. Deze elementen van storytelling kunnen elkaar versterken en een manier van communiceren mogelijk maken die duidelijk is, maar ook erg aantrekkelijk is voor de lezer en gebruiker.

Ik heb veel werkervaring opgedaan in de mediawereld. Nadat ik ben afgestudeerd aan de Vrije Universiteit (MA), ben ik als beeldredacteur bij Sanoma Media in dienst gegaan en een aantal jaren daarna ben ik als freelancer gaan werken. Tot op heden ben ik werkzaam bij allerlei uitgeverijen, communicatiebureaus, onderwijsinstellingen en non-profit organisaties en ik verzorg de (visuele) content voor print- en online media.

Het is iedere keer weer geweldig om een nieuwe opdracht te ontvangen. Hierdoor heb ik o.a. kunnen werken voor: Wageningen University & Research, Holland Herald, Quest, Artsen zonder Grenzen: Ins & Outs, Msafiri, OneWorld magazine, VRIJ magazine De Telegraaf, ToM, RED magazine, VIVA, IS magazine, ‘Triv, Vrouw magazine, Privé, Elegance, Felderhof, Grazia, KIJK, Vorsten, Cosmopolitan, Grasduinen, MT magazine, De Volkskrant, Margriet, WONEN De Telegraaf, Pepper, ELLE, Holland Bid Book: Great Goals, Gala, Televizier/ Avrobode, ABN AMRO: Relevant, Zin, Avantgarde, IN-magazine, Junior informatieboeken en KLM TIF. 

Een goed netwerk is heel erg belangrijk, want samen maak je veel mogelijk. Regelmatig werk ik samen met tekst- en beeldmakers, zoals journalisten, (eind-) redacteuren, fotografen, videomakers, illustratoren, art directors en vormgevers. En ook marketingspecialisten, communicatieadviseurs, webdesigners, stylisten en visagisten. Allemaal experts die weten wat de bedoeling is, net zoals ik. 

Maar wat kan ik voor jou betekenen? Ben je op zoek naar iemand die jouw print- en online medium kan ondersteunen met mooi beeldmateriaal en interessante content dan ben ik de persoon voor jou! En als je ook graag samenwerkt met een sociaal en creatief persoon met gevoel voor humor, dan ben je helemaal aan het goede adres. 

Dit zijn de werkzaamheden die ik voor jou kan uitvoeren:

 • Beeldconcepten bedenken voor websites en drukwerk.
 • Content (beeld, tekst) coördineren, selecteren en leveren. 
 • Beeldmakers, zoals fotografen, videomakers en illustratoren briefen.
 • Budget en deadlines hanteren en bewaken.
 • Fotoshoots en videoproducties organiseren en begeleiden, op locatie en in de studio.
 • Content toevoegen en beheren voor websites o.a. voor WordPress.
 • Social media beheren: Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest
 • Nieuwsbrieven opstellen, schrijven en verzenden.
 • Artikelen, interviews en blogs schrijven.
 • Projecten en online campagnes opzetten en begeleiden.
 • Websites in WordPress zelf ontwerpen en onderhouden, incl. analyses.
 • Foto’s bewerken en video’s monteren.
 • Portfolio’s bekijken en adviseren over nieuwe verdienmodellen.

Heb je vragen? Of benieuwd naar een offerte? Neem snel contact op en dan bespreken we de mogelijkheden. Wie weet kunnen we dan samen aan de slag!

m: 0627062782